Men han kunde ju inte bara gå sin väg och han kunde ju inte bara stå där eftersom Göran var hans vän. Man ställer upp för sina vänner.

Jag valde det här citatet för att vänner är det bästa en människa kan ha. Speceillt i Eriks läge eftersom han inte har så många vänner. En vän ställer alltid upp för en annan vän. Men gör Göran det för Erik? Nej han gör ju inte det så varför ska Erik ställa upp för Göran i det här läget. Erik vill hjhälpa Göran för att han kan ta emot mer stryk och slåss bättre och på så sätt är han starkare. Men Erik ställer upp för Göran han visar att han är en god människa. Nånstans bakom alla slagsmål så visar  Erik att han verkligen är god hjärtad.

Citatet är väldigt viktigt för mig för att det kommer alltid att hända en själv någongång att man måste ställa upp för sina vänner och att dom ställer upp för mig när jag behöver hjälp.

3 thoughts on “Men han kunde ju inte bara gå sin väg och han kunde ju inte bara stå där eftersom Göran var hans vän. Man ställer upp för sina vänner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s