“Hur många gånger tror du inte en sån som jag önskade att man kunde byta skinn med dej, att jag kunde bli dej på något sätt, ja fast fortfarande vara mej själv så klart.”

Erik är ju vältränad och orädd, medans Pierre är en fet fegis. Det är klart att Pierre skulle vilja vara Erik på något sätt, att han också skulle vilja kunna vara bra på något fysiskt. Pierre är bara duktig i skolan. Men om han skulle vara sig själv men en blandning av Erik så skulle han vara duktig i skolan, kunna slåss och försvara sig (inte för att det är bra att slåss och så, men man vill ju alltid kunna försvara sig om någon skulle hoppa på en) och dessutom vara duktig i sport. Då skulle han inte behöva gå rund och vara rädd. Han skulle vara en toppenmänniska. Dessutom skulle han göra så han stack ut lagom mycket, och inte hamnade i trubbel.

2 thoughts on ““Hur många gånger tror du inte en sån som jag önskade att man kunde byta skinn med dej, att jag kunde bli dej på något sätt, ja fast fortfarande vara mej själv så klart.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s